Køb, Salg & udlejning af mandskabs- og kontorvogne

Telefon: 40 79 82 25 | E-mail: info@onhandel.dk

Container til salg - lej en container hos os

Lej en container til opbevaring af byggematerialer, inventar eller andet hos os. Vi har også container til salg i Aabenraa og resten af landet.

Vi tilbyder salg af container, hvis dette er en bedre løsning for dig i stedet for at leje. Vi har både erhvervskunder, som eksempelvis byggefirmaer, der skal låse materialer og værktøj inde uden for arbejdstiden, og private i storbyer, som blot ønsker at leje et lille rum i til opbevaring af enkelte genstande.

Lej en container i forskellige størrelser

Vi har et bredt udvalg af container til salg og leje i forskellige størrelser, og det er alle almindelige lagercontainere i høj kvalitet. Vi kan tilbyde container til salg eller leje i følgende størrelser:

  • 10 fods
  • 20 fods
  • 40 fods

Hør mere om vores container til salg eller leje

Som nævnt er det helt op til dig, om det er leje eller køb af containeren, som matcher dit behov, og uanset hvad du vælger, kan vi stå for at bringe containeren frem til destinationen. I tilfælde af leje henter vi den naturligvis også igen.

Køb eller lej en container hos os. Ring til os på telefon 40 79 82 25​, hvis du har spørgsmål. Du er også mere end velkommen til at sende os en e-mail på info@onhandel.dk, så svarer vi hurtigst muligt.​