Erhvervslejemål – lagerhal og kontorer til leje

Hos ON Handel i Aabenraa opkøber vi diverse ting, herunder bl.a. erhvervslejemål i Haderslev, Vojens og resten af landet. Dette betyder, at vi også udlejer dem videre til en god pris, efter vi har lavet forbedringer.

Jævnlig udskiftning af erhvervslejemål

Vores udvalg af erhvervslokaler til leje skifter jævnligt i takt med, at vores lejemål bliver udlejet, og derfor kan du nedenunder se, hvilke erhvervslejemål vi har til udlejning lige nu. Kig jævnligt forbi denne side, hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring vores erhvervslokaler til leje.

Tinglev

Nær Motorvejsafkørsel 73 udlejes 3 haller på 510/1.000/1.320 kvadratmeter samt kontorer og vælfærdsrum på 160 kvadratmeter. Der er meget gode tilkørselsforhold til dette erhvervslejemål i Tinglev, og lejemålet er oplagt, hvis man søger lagerhal til leje.

Kliplev

Nær motorvejsafkørsel 73 i Kliplev udlejes en fuldisoleret hal på 2.763 kvadratmeter. Hallen er udstyret med læsseramper, og 2.000 kvadratmeter brolagt gårdsplads. Der er også mulighed for at leje kontorlokaler. Søger du et lager til leje, er dette oplagt.

Kontakt os og hør mere om vores erhvervsudlejning

Ønsker du at høre mere om, hvad erhvervsleje igennem os vil sige, eller er du interesseret i at kigge nærmere på et af overstående erhvervslejemål, er du velkommen til at kontakte Ole Nissen for en nærmere aftale og evt. mere information om vores priser.

Du kan enten ringe til ham på telefon 40 79 82 25 eller sende en e-mail til info@onhandel.dk for at høre mere om vores lejemål til erhverv.​​

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​svartid på 48 timer

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

ON Handel ApS er en virksomhed med mange år på bagen inden for køb, salg og udlejning af blandt andet lagerhaller, pavilloner, containere og kontormoduler.

CVR:80161115​

Kontakt

Vestermarksvej 40, Kliplev 6200 Aabenraa​