Stort udvalg af mandskabsvogne til salg og leje

Det er slet ikke ligegyldigt, hvilken vogn du vælger til dit mandskab – og vi hjælper dig til dit valg. Hos On Handel ApS er vi leveringsdygtige i mandskabsvogne, der på bedst mulig vis dækker dine og dit mandskabs behov.

Her finder du udlejning og salg af mobile huse til både private og erhverv. Vi leverer gerne i Aabenraa, Haderslev, Vojens og resten af landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler en god mandskabsvogn med alt det interiør, du behøver. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, er vi klar til at vejlede dig.

De mange fordele ved mobile huse

Et mobilt hus eller en mandskabsvogn er kort fortalt mobile vogne bygget op med forskellige faciliteter. Mandskabsvogne kan således bruges i en lang række tilfælde, hvor der er brug for en midlertidig boligløsning eller blot et sted at opholde sig, tage et bad eller gå på toilettet under større udendørs projekter.

Med et mobilt hus kan du få:

  • Plads til dine medarbejdere
  • Spiserum
  • ​Kontor
  • Toilet og bad
  • Møderum
  • Opholdsrum
  • Skurvogne
  • Kontorvogn​
  • Og meget, meget mere

Mandskabsvogne til salg eller leje bliver typisk anvendt i kortere eller længere perioder - eksempelvis ved et større byggeprojekt, hvor medarbejderne ikke har andre steder at opholde sig. Derudover kan de med fordel benyttes ved større events som festivaler, hvor de ansatte og frivillige har brug for et kontor, mens festivalen står på.

Der er virkelig mange muligheder. Kontakt os og fortæl om jeres behov.

Hvad koster en mandskabsvogn?

Her hos os kan du både købe og leje mandskabsvogne, og derfor er priserne selvfølgelig forskellige.

De mandskabsvogne, der sælges hos os, varierer i pris alt efter stand og faciliteter. Tag endelig fat i os - så finder vi en fordelagtig pris til dig.

Hør mere om vores mandskabsvogne

Hvad enten du søger en mandskabscontainer til salg eller udlejning, står vi til rådighed. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Vi kan fanges på 40 79 82 25 eller info@onhandel.dk, og vi ser frem til at høre dig.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​svartid på 48 timer

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

ON Handel ApS er en virksomhed med mange år på bagen inden for køb, salg og udlejning af blandt andet lagerhaller, pavilloner, containere og kontormoduler.

CVR:80161115​

Kontakt

Vestermarksvej 40, Kliplev 6200 Aabenraa​