Køb, Salg & udlejning af mandskabs- og kontorvogne

Telefon: 40 79 82 25 | E-mail: info@onhandel.dk

Stort udvalg af mandskabsvogne til salg og leje

​Det er slet ikke ligegyldigt, hvilken vogn du vælger til dit mandskab – og vi hjælper dig til dit valg. Hos On Handel ApS er vi leveringsdygtige i mandskabsvogne, der på bedst mulig vis dækker dine og dit mandskabs behov.

Her finder du udlejning og salg af mobile huse til både private og erhverv. Vi leverer gerne i Aabenraa, Haderslev, Vojens og resten af landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler en god mandskabsvogn til salg med alt det interiør, du behøver. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, er vi klar til at vejlede dig.

De mange fordele ved mobile huse

Et mobilt hus eller en mandskabsvogn er kort fortalt mobile vogne bygget op med forskellige faciliteter. Et mobilt hus kan således bruges i en lang række tilfælde, hvor der er brug for en midlertidig boligløsning eller blot et sted at opholde sig, tage et bad eller gå på toilettet under større udendørs projekter.

Med et mobilt hus kan du få: 

  • Plads til dine medarbejdere
  • Spiserum
  • Kontor
  • Toilet og bad
  • Møderum
  • Opholdsrum
  • Skurvogne
  • Kontorvogn​

​Og meget, meget mere.

Mandskabsvogne til salg eller leje bliver typisk anvendt i kortere eller længere perioder - eksempelvis ved et større byggeprojekt, hvor medarbejderne ikke har andre steder at opholde sig. Derudover kan de med fordel benyttes ved større event som festivaler, hvor de ansatte og frivillige har brug for et kontor, mens festivalen står på.

Der er virkelig mange muligheder. Kontakt os, og fortæl om jeres behov.

Hvad koster en mandskabsvogn?

Her hos os kan du både købe og leje mandskabsvogne, og derfor er priserne selvfølgelig forskellige. Mandskabsvogne til salg hos os varierer i pris alt efter stand og faciliteter. Tag endelig fat i os - så finder vi en fordelagtig pris til dig.

Hør mere om de mandskabsvogne vi har til salg

Om du ønsker udlejning af mandskabsvogne eller leder efter mandskabsvogne til salg, kan du finde det her hos os til forskellige priser. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Vi kan fanges på 40 79 82 25 eller info@onhandel.dk, og vi ser frem til at høre dig.​

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

CVR:80161115

Telefon: 40798225

Email: ​info@onhandel.dk