Kontorpavillon til din virksomhed

Skal du bruge tag over hovedet til dit firma i en kortere eller længere periode, kan du købe eller leje en kontorpavillon hos ON Handel ApS i Aabenraa, Vojens, Haderslev og resten af landet.


En kontorpavillon kan blive brugt i flere år, hvis det er behovet, og den er ligeledes topmoderne og indeholder alt det, du også kan finde i en normal bolig samt det nødvendige interiør til dit behov.

Få god plads med et kontormodul

I tæt bebyggelse kan det være svært at finde plads til opsætning af flere kontorvogne, men det er der råd for. Kontormodulerne er således konstrueret, så de kan sættes oven på hinanden, hvorfor de optager mindre plads.


Det betyder, at du kan få god plads til dig og dine ansatte i en pavillon, I kan konstruere efter egne behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overvejer du at købe eller leje en kontorpavillon eller en skurvogn, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så kan vi finde en pris til lige præcis den løsning, du har behov for. Vi står ligeledes klar med vejledning og rådgivning i din beslutningsproces, så du får et godt overblik over de kontorpavilloner, vi har til salg samt priser herpå.

Du kan komme i kontakt med os på telefon 40 79 82 25 eller skrive til vores e-mail info@onhandel.dk.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​svartid på 48 timer

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

ON Handel ApS er en virksomhed med mange år på bagen inden for køb, salg og udlejning af blandt andet lagerhaller, pavilloner, containere og kontormoduler.

CVR:80161115​

Kontakt

Vestermarksvej 40, Kliplev 6200 Aabenraa​