Pavillon til salg eller udlejning​

Leder du efter en pavillon til salg eller leje til enten lagerplads eller undervisning, så finder du et stærkt udvalg af muligheder hos ON Handel ApS. Vi er beliggende i Aabenraa, men forhandler og udlejer lokalt i Haderslev, Vojens og omegn samt til hele landet.

Vi har alt i brugte kontorpavilloner, lagerpavilloner og undervisningspavilloner, som vi udlejer eller sælger til konkurrencedygtige priser. Om det skal være køb eller leje, er helt op til dig. Skal du bruge en eller flere pavilloner i længere tid, kan det måske betale sig at købe den.

Lej en pavillon i kort eller lang tid

Det er meget fleksible løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Derfor kan du sagtens leje en pavillon i flere år, hvis det er det, du har brug for frem for at købe, men det kan også være en pavillon, som du kun har brug for i en kort periode.

Blandt andet har vi udlejet pavilloner til både sygehuse, lufthavne, Danfoss og Lego, og de er udstyret med både køkken, toilet, bad og andet, som er nødvendigt for at opfylde dit behov.

Kontakt os og find en ny eller brugt pavillon til salg eller leje

En pavillon er ikke lige til at flytte rundt på selv. Vi har alt nødvendigt udstyr til transport og opsætning, og derfor kan vi tilbyde en komplet løsning, hvor vi både bringer og henter den på præcis det sted, hvor du har brug for pavillonen.


Kontakt os gerne på telefon 40 79 82 25 eller e-mail info@onhandel.dk, hvis du vil høre nærmere om vores pavilloner til salg eller ønsker at leje i en kortere eller længere periode.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​svartid på 48 timer

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

ON Handel ApS er en virksomhed med mange år på bagen inden for køb, salg og udlejning af blandt andet lagerhaller, pavilloner, containere og kontormoduler.

CVR:80161115​

Kontakt

Vestermarksvej 40, Kliplev 6200 Aabenraa​