Køb, Salg & udlejning af mandskabs- og kontorvogne

Telefon: 40 79 82 25 | E-mail: info@onhandel.dk

Erhvervslokaler til leje eller salg

Hos ON Handel i Aabenraa opkøber vi diverse ting, herunder blandt andet erhvervslejemål i Haderslev, Vojens og omegn. Dette betyder, at vi også sælger og udlejer dem videre til en god pris, efter vi har lavet forbedringer i lejemålene.

Jævnlig udskiftning af erhvervslejemål

Vores udvalg af erhvervslokaler til leje og salg skifter jævnligt i takt med, at vores lejemål bliver udlejet, og derfor kan du nedenunder se, hvilke erhvervslejemål vi har til salg og udlejning lige nu. Kig jævnligt forbi denne side, hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring vores erhvervslokaler til leje eller salg.

Tinglev

Nær Motorvejsafkørsel 73 udlejes 3 haller på 510/1.000/1.320 kvadratmeter samt kontorer og vælfærdsrum på 160 kvadratmeter. Der er meget gode tilkørselsforhold til dette erhvervslejemål i Tinglev.

Kliplev

Nær motorvejsafkørsel 73 i Kliplev udlejes en fuldisoleret hal på 2.763 kvadratmeter. Hallen er udstyret med læsseramper, og 2.000 kvadratmeter brolagt gårdsplads. Der er også mulighed for at leje kontorlokaler.

Kontakt os og hør mere om vores erhvervslokaler til leje

Ønsker du at høre mere om, hvad erhvervsleje igennem os vil sige, eller er du interesseret i at kigge nærmere på et af overstående erhvervslejemål, er du velkommen til at kontakte Ole Nissen for en nærmere aftale.

Du kan enten ringe til ham på telefon 40 79 82 25 eller sende en e-mail til info@onhandel.dk for at høre mere om vores lejemål til erhverv.​​

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

CVR:80161115

Telefon: 40798225

Email: ​info@onhandel.dk