Køb, Salg & udlejning af mandskabs- og kontorvogne

Telefon: 40 79 82 25 | E-mail: info@onhandel.dk

​Kontormoduler til din virksomhed

Skal du bruge tag over hovedet til dit firma i en kortere eller længere periode – det være sig op til flere år – så kan du købe eller leje kontormoduler hos ON Handel ApS i Aabenraa. Vojens, Haderslev og resten af landet.


Kontormodulerne er topmoderne og indeholder alt det, du også kan finde i en normal bolig samt det nødvendige interiør til dit behov.


Få god plads med vores kontormoduler

I tæt bebyggelse kan det være svært at finde plads til opsætning af flere kontormoduler, men det er der råd for. Kontormodulerne er således konstrueret, så de kan sættes oven på hinanden, hvorfor de optager mindre plads.


Det betyder, at du kan få god plads til dig og dine ansatte, eller hvem der nu skal bruge pladsen, selvom arealet normalt ikke ville tillade det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overvejer du at købe eller leje kontormoduler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så kan vi præsentere dig for et godt og uforpligtende tilbud.


Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 79 82 25, hvis du ønsker yderligere information eller har nogle spørgsmål, eller du kan skrive til vores e-mail info@onhandel.dk.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

CVR:80161115

Telefon: 40798225

Email: ​info@onhandel.dk