​Containerudlejning og container til salg hos os

Brug for en container? Vi tilbyder containerudlejning til opbevaring af byggematerialer, inventar eller andet hos os. Vi har også container til salg i Aabenraa, Vojens, Haderslev og resten af landet.

Vi tilbyder salg af container, hvis dette er en bedre løsning for dig i stedet for at leje. Vi har både erhvervskunder, som eksempelvis byggefirmaer, der skal låse materialer og værktøj inde uden for arbejdstiden, og private i storbyer, som blot ønsker at leje et lille rum i til opbevaring af enkelte genstande.

Vi tilbyder containerudlejning i forskellige størrelser

Vi har et bredt udvalg af containere i forskellige størrelser, og det er alle almindelige lagercontainere i høj kvalitet. Vi kan tilbyde containerudlejning og container til salg i følgende størrelser:

  • 10 fods
  • 20 fods
  • 40 fods

Kontakt os og få en pris på container til salg

Som nævnt er det helt op til dig, om det er leje eller køb af containeren, som matcher dit behov, og uanset hvad du vælger, kan vi stå for at bringe containeren frem til destinationen. I tilfælde af containerudlejning henter vi den naturligvis også igen.


Ring til os på telefon 40 79 82 25, hvis du har spørgsmål omkring container-salg eller leje. Du er også mere end velkommen til at sende os en e-mail på info@onhandel.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​svartid på 48 timer

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ON Handel ApS

ON Handel ApS er en virksomhed med mange år på bagen inden for køb, salg og udlejning af blandt andet lagerhaller, pavilloner, containere og kontormoduler.

CVR:80161115​

Kontakt

Vestermarksvej 40, Kliplev 6200 Aabenraa​